In de Heujmiete


Marion Kogelman-Bloo – Eigenheid in opvoeden en opvoedingsbeleid

http://www.marionkogelmanbloo.nl

In ‘De Heujmiete’, de werkplek op het groene erf van Marion Kogelman-Bloo en haar gezin, is ruimte, tijd en aandacht voor iedereen. Tijdens Cu en Cu is het erf een podium voor klassieke muziek en beeldende kunst. Marion ziet als pedagoog een sterke link tussen kunst en opvoeden; voor beide is eigenheid nodig. Van beide kunt u proeven dit weekend.

Klarinettist Mia Kogelman geeft een mini concert (met onder andere werken van Stamitz en PIazola) samen met pianiste Laura Troost. Mia, komt uit Mariënheem, heeft 10 jaar les gehad van Arjan Eek en studeert momenteel aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag bij Rick Huls. Laura studeert aan het Artez Conservatorium in Zwolle bij Helena Basilova.

Tevens zijn er niet eerder getoonde tekenwerken met potlood van Sylvia Penninks. Sylvia tekent en schildert en is autodidact. Ze heeft zich de afgelopen 10 jaar meerdere potloodtechnieken eigen gemaakt. Haar tekeningen zijn veelal kleurrijk, gedetailleerd, soms bijna fotografisch. Sinds 1,5 jaar houdt Sylvia zich ook bezig met het medium acrylverf.
Marion laat u proeven van de kunst van het opvoeden. Zo worden in en om ‘De Heuijmiete’ het nuttige en het aangename gecombineerd.