Programma


Helaas moeten we melden dat de editie CU & CU op 25 en 26 september 2021 niet door zal gaan.

 

Programma 2020

Achter de schermen zijn we druk aan het werk met de invulling van Cunst & Culinair in 2020. Zodra we meer informatie hebben, dan informeren we je hier zsm over.

Cunst & culinair 2019

CU & CU: een verassend festival waar cunst en culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte. Visie: prachtige kunst op bijzondere, normaal ontoegankelijke locaties in Raalte zoals: Douma deuren, het Tolhuisje, Smederij Disselhorst, de Watertoren, Mokwerf, de Synagoge, Booijink Veevoeders en de pastorie van de Kruisverheffing.

Denk aan collage-art van Shannon Dekker, zilver en goudpigmenten in de werken van Maureen Knobben en de zeer fijne lijnen van Annette Wijninga tot kleurrijke blikvangers van José Reuvekamp. Andere te gekke kunstenaars die erbij zijn: Sharon Pronk, Patricia Vreugdenhill, Bernadet Tulling, Silvia Pennings, Erna Wijninga, Hanneke Luttikhuis, Marjoke van Kamp en Mariet Wichers Schreur.

PASTORIE

Unieke culinaire ervaring in het hart van de Pastorie? Dit jaar maakt CU & CU 2019 het mogelijk om een culinaire beleving te organiseren op deze bijzondere locatie. De Pastorie zal dit weekend open zijn en begeleid worden door culinaire bites van Hotel/Restaurant de Zwaan. In groepjes van max 15 mensen duurt de culinaire beleving 1 uur. Bekijk hier de beschikbare tijden. 

Reserveren kan door een mail te sturen naar info@cunstenculinair.nl

SILENT DISCO

Raalte kan dit jaar tijdens CU & CU 2019 de heupen losschudden op de silence disco. Onder begeleiding van DJ Niels Kruiper. Voor €5,- krijg je een koptelefoon en kan je doorschakelen naar 3 verschillende muziekgenres. Kom jij ook?! Zet je jezelf aanwezig op het Facebook evenement!

PROGRAMMABOEK

Alvast benieuwd naar het complete programma? Bekijk deze hier online!